surfingfeed widget

Email Us


Kalau u all ada apa-apa nak tanya. Just isi form di bawah ni. Nanti aku check email. Aku akan balas setiap pertanyaan u all tu. Tapi aku galakkan u all bertanya diruangan komen. Itu lebih afdal lah katakan. More berkat tu.

By the way, kalau u all tanya via this form. May be respond lambat. Depend pada kerajinan aku membuka email...ha3..Tapi Insyallah aku selalu juga sport check email aku. Jangan risau ok.

But make sure u all tak ajukan soalan-soalan yang merapu-rapu ya. Kalau ada soalan merapu-rapu tu. Memang aku takkan balas langsung.



 

Google+ Badge

Sila LIKE Halaman Facebook jika ingin mendapatkan respond dengan pantas jika komen anda tidak berjawab di blog. Ataupun anda boleh kemukakan soalan melalui menu 'Email Us'. Harap Maklum

Artikel Terkini