surfingfeed widget

Email Us


Kalau u all ada apa-apa nak tanya. Just isi form di bawah ni. Nanti aku check email. Aku akan balas setiap pertanyaan u all tu. Tapi aku galakkan u all bertanya diruangan komen. Itu lebih afdal lah katakan. More berkat tu.

By the way, kalau u all tanya via this form. May be respond lambat. Depend pada kerajinan aku membuka email...ha3..Tapi Insyallah aku selalu juga sport check email aku. Jangan risau ok.

But make sure u all tak ajukan soalan-soalan yang merapu-rapu ya. Kalau ada soalan merapu-rapu tu. Memang aku takkan balas langsung.



 

Artikel Terkini